Валенси Тепих За Бања Нелизгачка Подлога за Бања Абсорбента На Вода Мека Микрофибер Бушава Подлога За Бања Машина За Перење Килим За Бања Дебели Кадифни Килими За ?
  • Неодамнешно

Валенси Тепих За Бања Нелизгачка Подлога за Бања Абсорбента На Вода Мека Микрофибер Бушава Подлога За Бања Машина За Перење Килим За Бања

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

® МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ : Валенси 24 инчен х 16 Инчен луксузен Килим за Капење може да се пере во машина одново и одново Лесно за дозвола. Ние го користиме поскапиот тп гумен материјал за поддршка (не ПВЦ или лепак) кој е многу посилен и издржлив за долготрајна употреба. + РАЗГАЛЕТЕ ГИ НОЗЕТЕ : оваа амортизирана бања за дома е изградена со илјадници индивидуални ронки од полиестерски микро влакна, потопете ги прстите во удобното задоволство на подлогата за бања од прагот. Мек куп што ја смирува уморната нога и ги штити прстите од студениот под. Qultra ABSORBENT : тепихот за капење од микрофибер е многу поапсорбирачки од памучните килими за капење. Високиот куп помага да ги спасите вашите подови од капење вода додека излегувате од бањата, тушот, бањата или се подготвувате покрај мијалникот. Влагата е заробена во длабокиот куп на подлогата, што овозможува килимот брзо и чисто да се исуши.