ОМУНИ Полици За Бања Решетка За Ѕидни Крпи Решетка За Крпи Решетка За Туширање Решетка За Бања Полица За Бања Од Нерѓосувачки Челик Решетка За Крпи 304 Четкана Полиц?
  • Неодамнешно

ОМУНИ Полици За Бања Решетка За Ѕидни Крпи Решетка За Крпи Решетка За Туширање Решетка За Бања Полица За Бања Од Нерѓосувачки Челик Решетка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што И да Одберете Пешкир Барови Модерен Дизајн И Функционална Funcетика Ќе Им Даде Беспрекорна Завршница На Вашата Бања или Кујна Оваа Шина За Закачалки за Крпи е Изработена, Давајќи Луксузен Изглед на Секоја Бања. Шипката За Пешкири Може Да се Стави Во Ѕидот На Бањата Веднаш до Тушот за Да Можете Лесно Да Стигнете до Крпата. Без Остри Рабови, Убаво Сфор Држејќи Ги Крпите или што И да Закачите на Лавиците за Крпи. Нашата Лента За Пешкири Е, Нг и Има Уникатен, Рационализиран, Модерен Дизајн. Добредојдовте Во Нашата Продавница, Различни Стилови На Пешкири за Купување.Ви Посакувам Среќен Секој Ден!Спецификации На Производот : Материјал На Производот : Калено Стакло Тип На Производ : Полица, Полица За Складирање, Штанд За Цвеќиња, Аголна Рамка Итн.Применлива Сцена : Бања, Помошна Просторија, Дневна Соба, Градинка, Кујна, Многу Погодна за Складирање Во Аголот на Бањата.Карактеристики : 100% Нови.Лесен За Инсталирање На Кој Било Ѕид, Вклучително и Хардвер.