Гудбз Седишта За Туширање, Столче За Туширање Столче За Туширање Столче За Бања Седиште За Бања, Преклопни Помошни Столчиња За Туширање На Ѕид, Тежина на Бања 200кг С?
  • Неодамнешно

Гудбз Седишта За Туширање, Столче За Туширање Столче За Туширање Столче За Бања Седиште За Бања, Преклопни Помошни Столчиња За

DEN 4079.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврст и : Додадете Безбедност и Удобност На Тушот,Нашите Производи се Водоотпорни и Отпорни на ' рѓа,Површината на Столицата Е Мал Дизајн На Честички За Да Се Намали Лизгањето,Малата Тежина и Отпорноста на Корозија,Лесен за Чистење Заштеда на простор : Преклопна Столица За Бања Ѕидно Седиште За Туширање Со Рамка Се Преклопува и Додава Простор, Погоден за Секое Место што Сакате да го Користите. Дизајн : owerономски Дизајнирано Седиште За Туширање,Седиштето За Туширање Е Многу Силно,Може Да Издржи 200 Кг,Е Практичен Асистент За Туширање,Перфорираните Завртки За Монтирање се Скриени, Убави и Обезбедуваат Дополнителна Поддршка и Стабилност. Материјал : Абс + Најлон Материјал (Еколошки, Против Стареење,Без Избледување, 100% Отпорност На Корозија). Зошто Да Не Изберете : Поради Нашата Столица За Туширање Е Идеална За Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени или Оние Кои Имаат Проблеми Со Свиткување, Истегнување, Имаат Артритис, Неодамнешна Операција На Коленото Или Колкот Или Се Rehabilitating.It Помага Во Намалување На Стресот и Вознемиреноста Што Произлегува од Страв Од Паѓање Додека сте Во Када или Туш. Цврст и : Додадете Безбедност и Удобност На Тушот,Нашите Производи се Водоотпорни и Отпорни на ' рѓа,Површината на Столицата Е Мал Дизајн На Честички За Да Се Намали Лизгањето,Малата Тежина и Отпорноста на Корозија,Лесен за Чистење. Заштеда на простор : Преклопна Столица За Бања Ѕидно Седиште За Туширање Со Рамка Се Преклопува и Додава Простор, Погоден за Секое Место што Сакате да го Користите. Дизајн : owerономски Дизајнирано Седиште За Туширање,Седиштето За Туширање Е Многу Силно,Може Да Издржи 200 Кг,Е Практичен Асистент За Туширање,Перфорираните Завртки За Монтирање се Скриени, Убави и Обезбедуваат Дополнителна Поддршка и Стабилност. Материјал : Абс + Најлон Материјал (Еколошки, Против Стареење,Без Избледување, 100% Отпорност На Корозија). Зошто Да Не Изберете : Поради Нашата Столица За Туширање Е Идеална За Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени или Оние Кои Имаат Проблеми Со Свиткување, Истегнување, Имаат Артритис, Неодамнешна Операција На Коленото Или Колкот Или Се Rehabilitating.It Помага Во Намалување На Стресот и Вознемиреноста Што Произлегува од Страв Од Паѓање Додека сте Во Када или Туш.