Lamodahome Petit Fleurs Curbian Premium Quality%100 турски памучно лице и рачна крпа, мијалници за хотел, бањата, бања, салата, тренингот, кујната, колеџот на лицето на лицето 50x80 см -бе.
  • Неодамнешно

Lamodahome Petit Fleurs Curbian Premium Quality%100 турски памучно лице и рачна крпа, мијалници за хотел, бањата, бања, салата, тренингот,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина на пакет 50x80см миење на употреба на 40 степени на употреба Се препорачува употреба на омекнувач за меко ткиво. Се препорачува да ги миете боите со слични бои долго време. Грижата може да се пеглаво со чистење на суво не може да се направи миење на рацете, машината може да се измие. Можете да контактирате со нас 24/7. Ако има проблем во врска со вашата нарачка, испратете ни порака. Ние ќе одговориме во рок од 24 часа. Описи Содржина на пакет со содржина 50x80cm миење Употребата на 40 степени на употреба На омекнувачот Употребата за меко ткиво се препорачува да се мијат боите со слични бои за долгогодишна употреба Нега може да се пеглата за суво чистење не може да се направи миење на рацете може да се направи машината може да се мие.