СЛОБОДНА ЉУБОВ Метал Круг Декоративни Послужавник, Парфем Накит Свеќа Организатор за Биро Суета Маса Бања Гардероба Складирање, Сервирање Послужавник За Кујна Тр?
  • Неодамнешно

СЛОБОДНА ЉУБОВ Метал Круг Декоративни Послужавник, Парфем Накит Свеќа Организатор за Биро Суета Маса Бања Гардероба Складирање, Сервирање

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метал од нерѓосувачки челик за храна, достапен за храна Големи тркалезни послужавници за храна, крпи за гости, комплет чај, накит, шишиња со парфеми, четки за коса, козметика, свеќи и додатоци за бања. Третман на сликање на црна површина и сјаен метален послужавник, добар декоративен послужавник за кујна, шалтер за суета, бања, масичка за кафе, комода. Практичен и декоративен послужавник во ретро стил за Вљубените, годишнината, роденденот, Божиќ или Денот на Мајката,свадбениот расцеп. Тотално ПРЕКРАСЕН подарок за оној кој ги цени предметите за украсување на домот со ексклузивен изглед-бидете нив за сопствена колекција или за подароци на многу добри пријатели. 1 пакет Круг 8 инчи, висина 1,06 инчи, тежина од 0,73 фунти. Црна Тркалезна Декоративна Послужавник Од Слободна Љубов.