Прскалки Пелени За Пливање За Еднократна Употреба, Прстен За Пливање Со Големина 4-5 + Бонус, Абсорбента И Прилагодливи Панталони За Пливање За Бебиња, Мали Деца, Дев?
  • Неодамнешно

Прскалки Пелени За Пливање За Еднократна Употреба, Прстен За Пливање Со Големина 4-5 + Бонус, Абсорбента И Прилагодливи Панталони

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЕЛЕНИ за ПЛИВАЊЕ кои се вклопуваат како костими за капење со лесни отворени, затворени страни за прилагодлив појас и брзи промени ВОДЕНИ ПЕЛЕНИ дизајнирани за пливање и прскање со уникатен абсорбента материјал кој нема да отече во вода како обичните пелени. ПЕЛЕНИТЕ за ПЛИВАЊЕ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА се без мирис, без лосион, без парабени и без елементарен хлор и природен гумен латекс. ПРСКАЛКИТЕ се најпродаваната панталона за пливање #1. Карактеристики три стилови на костими за капење со слатки ликови ур дете ќе љубов во секој пакет. ДВОЈНИТЕ ШТИТНИЦИ за ИСТЕКУВАЊЕ цврсто се вклопуваат околу нозете на бебето за да помогнат во нередот. 11 брои големина 4-5 пелени одговара бебиња 20-33 Фунти. Уживајте во безгрижно вода забава & нека вашето бебе направи прскање со Прскалки! Направено со уникатен абсорбента материјал кој нема да отече во вода како обичните пелени, Прскалките му даваат на вашето бебе удобно вклопување влажно или суво. Најпродаваните панталони за пливање за еднократна употреба #1* дизајнирани за употреба на вода обезбедуваат сигурна заштита во водата Со Двојни Штитници за Истекување кои цврсто се вклопуваат околу нозете на бебето за да помогнат во нередот.