Мало дете Од Северните Држави 6-Бар Продолжување За Делукс Декор Порта: Прилагодете ја портата за да одговара на вашиот простор. Додадете до шест екстензии. Не се по?
  • Неодамнешно

Мало дете Од Северните Држави 6-Бар Продолжување За Делукс Декор Порта: Прилагодете ја портата за да одговара на вашиот простор.

DEN 676.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧУВАЊЕ НА МАЛИТЕ ДЕЦА БЕЗБЕДНИ ОД 1953 година : Безгрижна Безбедност! Оваа екстензија (Модел 4938) лесно додава 15" На Северните Држави " Делукс Декор Порта - Мат Бронза "(АСИН B005 DOS2 EE, Точка 4934) или "Екстра Широк Виндзор Арх Порта" (АСИН : B00 JGSM5 PU, Точка 4944) Портите се продаваат одделно. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Само вметнете ги краевите на наставката во портата (вклучени иглички за водење) и монтирање на хардвер според упатствата. ОДЛИЧНО ЗА ПОВЕЌЕТО ОТВОРИ : максимум 6 екстензии може да се користат за портата да одговара на простори 38,3" до 162". Погледнете го упатството за продолжување подолу за да го прилагодите совршеното вклопување за вашиот простор. ЗАШТЕДЕТЕ ВРЕМЕ И КУПЕТЕ ЈА ВИСТИНСКАТА ЕКСТЕНЗИЈА : Продолжувањето работи само со Северните Држави "Делукс Декор Порта Во Бронза" И "Екстра-Широка Порта На Виндзор". Нема да работи со други порти.