Штитник За Капење ДОИТОЛ За Мали Деца Сатенска Вратоврска За Коса Свилена Хауба За Коса Капак За Спиење Еластична Сатенска Капа За Спиење Прасе За Деца Еластична З?
  • Неодамнешно

Штитник За Капење ДОИТОЛ За Мали Деца Сатенска Вратоврска За Коса Свилена Хауба За Коса Капак За Спиење Еластична Сатенска Капа За Спиење

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Капа за туширање за бебиња : детска сатенска хауба свилена ноќна капа за спиење може да се нанесе за детско капаче за спиење, капа за перење и алатки за девојчињата да ја поправат косата додека се шминкаат, мијат лице или се тушираат Мали Гумени Ленти за Коса : Удобно И дише погодно за дома, спиење или миење на лицето. Деца : за деца употреба, нивната коса. Капа За Спиење За Деца : Детски Сатенски Хауби. Едноставен дизајн во чиста боја и удобен за деца кои носат со еластичен дизајн на раб. Еластична Капа За Деца : свилената хауба не остава никакви вдлабнатини на лицата или вратот на бебињата, а делот над нивната коса не е затегнат ако децата спијат со пигтили. Пакет Листа 1 х Карактеристики-Материјал : Полиестерски Капак На Главата за Спиење. - Боја : Сина Детска Глава. - Големина : 22х17х1см/ 8, 66х6, 69х0, 39 инчни Еластични Детски Капачиња за Спиење. - Лесен, пренослив за носење капа за туширање за деца. - за деца користете и заштитете ја косата Со Широк Обод Капа. - Едноставен дизајн на чиста боја и удобен за деца кои носат со еластичен дизајн на раб бебе сатенско капаче за спиење деца капа за Капење Капа За Капење Капа За Опаѓање На Косата Преносна Капа За Спиење За Деца Широк Опсег Сатенски Капачиња За Спиење Капа За Спиење Со Сатенска Обвивка Од Свилена Капа За Ноќно Спиење Капа За Коса За Спиење . - Удобно и дише, погодно за дома, спиење или миење употреба на лице итн детска сатенска хауба детска хауба за коса детска коса капа за коса бебешка свилена капа за спиење капа за бебиња детска капа за капење детска капа за спиење капа За спиење За Деца.