Брави за безбедност на деца Kisangel 4PCS Префрлете ги додатоците за притискање на електрични уреди Безбедносно покритие за гас Детето компјутерско шпорет заклучување ?
  • Неодамнешно

Брави за безбедност на деца Kisangel 4PCS Префрлете ги додатоците за притискање на електрични уреди Безбедносно покритие за гас Детето компјутерско

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апс Безбедносно покритие на бебето : здрав материјал, безбеден и уверен, користејќи. Обвивки за електрични прекинувачи : Цртан филм со еден допир за заклучување на заклучување. Нежните агли и нема да му наштетат на вашето бебе. Безбедносно заклучување на копчето за автомобил : Заштита, погодна за повеќето панели за стартување на рамни копчиња. Заштита за заштита за бебе : И не грижете се за вашите предмети, овие ленти не оставаат остаток и нема да предизвикаат никаква штета на тоа!. Брави за безбедносни ленти за деца : Може да се залепи цврсто, не е лесно, да се задржи цврсто. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на безбедносно заклучување - боја : Бело заклучување на копчето за бело бебе. - и не грижете се за вашите предмети, овие ленти не оставаат остаток и нема да предизвикаат штета на тоа! Безбедносно покритие за бебиња - Осигурете се дека вашето бебе или дете е безбедно со обезбедување на капакот на копчето за гас на апаратот. - Со овие брави за деца, можете исто така да ги одржувате вашите работи уредно организирани бидејќи вашето iousубопитно дете не може да го достигне тоа! Брави на копчето за шпорети - Материјал : Обвивки за електрични прекинувачи ABS.