Ифлет Крофна Бебе Игралиште Безбедност Цврст Детска Игра-Центар-Двор, Крофна Детска Активност Центар За Внатрешна Надворешна Пренослива Бебешка Ограда со Порта З?
  • Неодамнешно

Ифлет Крофна Бебе Игралиште Безбедност Цврст Детска Игра-Центар-Двор, Крофна Детска Активност Центар За Внатрешна Надворешна Пренослива Бебешка

DEN 2222.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно Поставување И Ставање Настрана : Лесно се склопува и лесно може да се олабави за да се преклопи во мала форма за лесно складирање или да се земе со себе Ифлет бебе ограда може да се стави во секој агол од собата кога не се користи, и тоа е исто така погоден за преземање заедно на патување. ●Тројна Заштита Против Лизгање И Безбедносна Брава За Заклучување Портата Е опремена Со двојна вшмукувачка чаша И душеци против лизгање кои создаваат цврста основа дизајнирана да издржи лизгање од мобилно дете и доаѓа со надворешна порта за заклучување што влегува и излегува од вашата игралиште за мали деца. Преклопен Дизајн И Прилагодлива Форма-оградата На Нашето дете има вкупно 22 парчиња. Комбинирајте ЈА секоја количина по потреба. Со зголемување или намалување на бројот на панели, можете да ги комбинирате во квадрати, правоаголници, шестоаголници или октагони за да создадете различни големини на простор за игри за вашите деца. ●Висок Стандард HDPE Безбедносен Материјал Q нашата ограда за бебиња е изработена од премиум hdpe материјали, bpa бесплатно и astm сертифицирани, така што нема да му наштети на здравјето на вашето бебе.