Kisangel Toddler Shampoo 5pcs капачиња шампон за капење капачиња за мали деца, безбеден подарок, стакло за миење туш за миење на бања за деца уво прилагодлив цртан филм за новоро?
  • Неодамнешно

Kisangel Toddler Shampoo 5pcs капачиња шампон за капење капачиња за мали деца, безбеден подарок, стакло за миење туш за миење на бања за деца

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бебешки визир капи- Погоден за девојчиња, момчиња, бебиња, мали деца и деца, исто така Неутрални работи за бебиња- Детска шампон и фризура, може да ги задржи децата очите и ушите од вода за време на бања или фризура. Чувар на шампон за бања- Дизајн на цртани филмови, привлечете го вниманието на децата со леснотија, правејќи се позабавно за времето за бања за бебиња. Шапка за туширање за деца- а исто така и бебешка фризура, засенчување, мулти-функција, многу корисна и удобна. Капи за туширање на мали деца- совршена капа за капење за деца, деца, бебе, дете, донесете повеќе погодности. Облека за глава. Облека за глава. Пакетот вклучува 5 x карактеристики на шампон капа - Материјал : ПП шампон за бања - компактна големина, преносна и светлина во тежина, лесен за носење и употреба на капа за бања со цртани филмови. - Совршена капа за капење за деца, деца, бебе, дете, донесете повеќе погодности за заштита на очите за бања.