Fdit 4pcs Бебе Порта Ѕид Заштитник, Слободен Удар Безбедност Ѕид Браници Чувар Безбедност Порта За Бебиња И Домашни Миленици За Вратата Скалила Додатоци Затворен Безб?
  • Неодамнешно

Fdit 4pcs Бебе Порта Ѕид Заштитник, Слободен Удар Безбедност Ѕид Браници Чувар Безбедност Порта За Бебиња И Домашни Миленици За Вратата

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Лесен за инсталирање и отстранување Не се потребни алатки за инсталација. Треба само да поставите ѕидни чаши помеѓу завртките за притисок и ѕидот со вашите раце. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Лесен за инсталирање и отстранување. Не се потребни алатки за инсталација. Треба само да поставите ѕидни чаши помеѓу завртките за притисок и ѕидот со вашите раце. ПОГОДЕН за : Погоден за сите порти под притисок, вклучувајќи порти за бебиња, порти за миленичиња, прошетка низ екстра широки, високи безбедносни порти за деца со врата. ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН : ѕидот на вратата може да остане во постабилна положба додека не сакате да ја отстраните безбедносната врата. Тие исто така не оставаат траги. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив, направете ги портите на вашето бебе постабилни и не пропаѓајте. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од материјал за подлога ЗА ТПР, може да обезбеди доволно триење за гумената или пластичната прачка на портата без да биде оштетена од притисок. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Заштита На Ѕидот На Бебешката Порта : АБС+ТПР Боја : Големина На Бел Производ : Прибл.

Item Type:
Baby Gate Wall Protector
Material:
ABS+TPR
Color:
White
Product Size:
Approx. 8x2.5cm / 3.1x1.0in
Weight:
Approx. 172g / 6.1oz
Application:
To fix the baby gate and protect the wall
Package List:
4 x Baby Gate Wall Protector :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :