Игротеки за Миленичиња маријаз, Безбедносна Порта Бела Безбедносна Порта, Вратата За Вклопување Под Притисок се Отвора На Двете Страни Балустри За Скали, Ограда, З?
  • Неодамнешно

Игротеки за Миленичиња маријаз, Безбедносна Порта Бела Безбедносна Порта, Вратата За Вклопување Под Притисок се Отвора На Двете Страни Балустри

DEN 5643.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедносни Порти Материјали : Строг Избор На Стандардни Безбедносни Материјали Abs+Челична Цевка Со Висока Густина+Спреј за Заштита на Животната средина Двонасочно Отворање На Вратата : 180° Двонасочно Отворање На Вратата, 90° Е Нормално Отворено, Двете Насоки може да се Отворат за Да се Олесни Влезот и Излезот. Двојна Брава : Дополнителна Игла за Заклучување на Дното на Вратата, Двојна Брава, Двонасочна Заштита. Безбедносни Порти Високи Широки Големи : Се Проширува до Скалите и Отворите Широки помеѓу 76-138 см. Застанете високи 76 см. Лесен За Инсталирање : Хуманизиран Дизајн Без Дупчење Дупки, Ротирачки Навртки, Сила на Притискање, Заштита на Ѕидот од Гребнатини. Внатрешните Безбедносни Порти Можат Да Го Спречат Вашето Бебе Да Падне од Скалите, Да Го Изолираат Од Домашни Миленици, Да Спречат Домашни Миленици Да Гризат Мебел и Да Ја Остават Вашата Мајка Да Биде Сигурна Име На Производот : Внатрешни Безбедносни Порти Главен Материјал : Abs Пластика + Челична Ширина на Цевката : 76-138cm висина : 76 Cm Scenes : Совршен За Ходник, Врата, Отворени Простори И Дното На Скалите Карактеристики : Операција Со Една Рака : Едната Рака операцијата е Фантастична За Моменти кога го држите Вашето Дете и Функцијата За Заклучување Обезбедува Дополнителна Безбедност За Да Му Помогне На Вашето Дете Да Биде Побезбедно.