СОЛУСТЕР Фрижидер Заклучување Бебе Шкаф Безбедност Брави Детска Безбедност Брави Фрижидер За Деца Дете Фрижидер Заклучување Замрзнувач Вратата Безбедносен Фриж?
  • Неодамнешно

СОЛУСТЕР Фрижидер Заклучување Бебе Шкаф Безбедност Брави Детска Безбедност Брави Фрижидер За Деца Дете Фрижидер Заклучување Замрзнувач Вратата

DEN 129.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фаќач на замрзнувач : Изработен од безбеден материјал, мазна површина без рабови, нема да ги повреди прстите на бебето Безбедносна брава за деца : Изработена од врвен материјал за и трајна употреба. Брави За Заштита на бебиња : овој производ може да го спречи бебето да ја отвори вратата на фрижидерот по желба, да ги скрши прстите, да ги оштети предметите во фрижидерот или да испушти предмети за да му наштети на бебето. Заклучување на фрижидерот за бебиња : Изработен од врвен материјал за издржлива и трајна употреба. Безбедносна Брава за деца : може да биде во фрижидер за да го спречи вашето бебе да јаде или да ја расипе содржината по отворањето, за да избегне несреќи. Список на пакети 1 карактеристики за безбедносна брава-лесно е за возрасните да работат, но многу предизвикувачки за децата со помали раце да ја победат Безбедносната Брава за Бебиња. - Тоа е добар подарок за вашите пријатели кои Имаат Заклучување На Фрижидерот За Бебешко Дете. - Изработени од безбеден материјал, мазна површина без рабови, нема да ги повредат прстите на бравите за докажување бебиња. - Големина : Околу 11, 00Х7, 00Х2, 00 см/4, 32Х2, 75Х0, 79 инчни брави за замрзнување за деца. - Материјал : Пластични Безбедносни Брави.