Брави за безбедност на деца Kizzhisi, заклучување на фрижидер со копчиња, за фрижидер, ормани, фиоки, машина за миење садови, заклучување на кабинетот за тоалети и безбе?
  • Неодамнешно

Брави за безбедност на деца Kizzhisi, заклучување на фрижидер со копчиња, за фрижидер, ормани, фиоки, машина за миење садови, заклучување

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. 【Висококвалитетни материјали】 Детско ладење заклучување е изработено од увезен безбеден и нетоксичен ABS материјал, кои за подобрување на услужниот живот и отпорност на висока температура. Синџирот е изработен од лепак за изолација на рака отпорен на гребење, затоа не грижете се за тоа Повреда на вашето дете. 【2pack】 Ова доаѓа во две пакувања со 2 копчиња, секој клуч може да се користи за секое заклучување. Затегнете го копчето и отстранете ги HASP, тогаш можете да ги отворите безбедносните брави. 【Мултифункции】 бравите за безбедност на децата се одлични за фрижидери за докажување на децата, ормани, фиоки, рерна, машина за миење садови, тоалети, плакари, отпадоци за отпад, итн. 【Направете повеќе мир - Не грижете се дека вашето дете ќе го отвори фрижидерот, фиоките и предизвика огромен хаос. Можете исто така да го користите на прозорецот за да обезбедите заштитна брава за безбедноста и среќата на вашето бебе во детството. Може да биде и ваш приватен старател. 【Лесна инсталација】 Заклучување на фрижидер за деца може да се инсталира без дупчење или завртки, нема да го оштети мебелот, нема да остави остаток откако ќе го соблече.