Sehnsucht 15ft 3 во 1 ABS & Air Power Line Комплет за црева Завитка 7 Way Електричен кабел и склоп на авиокомпанија со радосни раце и гумени заптивки за полу -камиони Трактор на прикол?
  • Неодамнешно

Sehnsucht 15ft 3 во 1 ABS & Air Power Line Комплет за црева Завитка 7 Way Електричен кабел и склоп на авиокомпанија со радосни раце и гумени заптивки

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Линии со добар квалитет】- Гумени црева за воздух и електрична жица од бакарно јадро се изработени од одлични материјали Анти корозија и абење и трајно. Авиокомпаниите на овој полу -камион 3in1 го прават вашиот превоз подобар од порано. 【Замена】 -Плето за OTR6818, Peterbilt PE13050, Philips 30-2171, Philips 302171, Tectran 169157, Tremec Sloan 451098, OTR6814. Овие се броеви за вкрстени референци. Pack Пакет со вредност】- Ние нудиме додатоци со висок квалитет за да можете лесно да ги користите и да заштедите време. 15 стапки 3in1 ABS кабел за напојување и линии на сопирачките на сопирачките за завиткување + 2 пар радосни раце (црвена + сина) + заптивки од 4 парчиња. 1/2npt зглоб за фитинг на месинг. 【Рачки за проширување и радосни раце】- Услуги и итни случаи, радосни раце се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик и алуминиум, така што тие се издржливи и анти-корозија. Тие исто така можат да ги заштитат краевите на цревата и фитинзите од штетни.