Прекинувач за исклучување на батеријата 12-48 V Господар на батерии го прекина исклучениот изолаторски прекинувач Макс. 32V DC 100A CONT 150A INT ON-OFF POWER BATERY SWITCES за автомобил на?
  • Неодамнешно

Прекинувач за исклучување на батеријата 12-48 V Господар на батерии го прекина исклучениот изолаторски прекинувач Макс. 32V DC 100A CONT

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За сите стандардни батерии од 12 V-32 V автомобили во автомобили, мотоцикли, камиони, чамци, мобилни домови, итн За лесно исклучување / исклучување на батеријата за време на подолги паузи. Ако производот е оштетен поради транспорт или инсталација, не двоумете се да контактирате со мене и ние ќе ви испратиме нов производ бесплатно. Прашање : Која дупка е потребна за монтирање?. Одговор : Дупката за монтирање ќе треба да биде 28мм. Прашање : Која нишка ги имаат врските на верзијата 100А?. ? Висока моќност : Нашиот прекинувач за батерии може да се справи со 150 засилувачи наизменично и 100 засилувачи континуирано на 32 V DC Max, со моќна моќност од 500 засилувачи за 5 секунди. ? Заштита на протекување : Чувајте го вашето возило или брод безбедно со нашиот прекинувач за напојување, што може да се користи за да ја исклучите батеријата кога не се во употреба. ? Издржлив дизајн : Направено од тешка пластика ABS, нашиот мастер прекинувач за намалување на батеријата е изграден за да издржи на сурови морски услови и да обезбеди безбедност. ? Лесен за употреба : Нашиот Switch има функција за исклучување на 2 P SPST и може да се инсталира со дупка од 29мм. Забележете дека капакот не може да се отстрани. ? Широка апликација : Нашиот вграден водоотпорен прекинувач за исклучување на батеријата е универзален и може да се користи за автомобили, SUV, камиони, мотоцикли, јахти, чамци, комбиња и многу повеќе. ? Висока моќност : Нашиот прекинувач за батерии може да се справи со 150 засилувачи наизменично и 100 засилувачи континуирано на 32 V DC Max, со моќна моќност од 500 засилувачи за 5 секунди.