TOBEQUEEN PUST за да започнете со копчето за копче 4PCS, прстен за блинг автомобил за автоматски мотор Стоп -стоп -декор за автомобили за жени девојки дијамантски рингони пр?
  • Неодамнешно

TOBEQUEEN PUST за да започнете со копчето за копче 4PCS, прстен за блинг автомобил за автоматски мотор Стоп -стоп -декор за автомобили за

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 2022 Нов стил : Кристален ентериер прстен со 2 реда дијаманти, Супер Блинг! Пакетот вклучува 4x кристален прстен ? Внатрешен дијаметар : 1,25 инчи; Дебелина : 0,12 инчи. ? Одговара на повеќето автоматски палења : почетници на клуч и копчиња, копчиња за автомобили, копчиња, тркала за управување, смени на стапчиња и повеќе. Лесно за инсталирање : Инсталацијата може да се заврши за 10 секунди и вклучува безбедна лента за лепило за апликација. Направете го вашиот автомобил да тресне : Ако ви се допаѓа вашиот автомобил, треба да ставите прстен на него, овие смешни додатоци за автомобили исто така можат да бидат одличен подарок!. Забележано за клиент на To Bequeen : Ве молиме, не се однесувајте на палење на автомобили ако вашиот автомобил има аларм против кражба! Се плетка со електричен систем и нема да дозволи автомобилот да започне и да остане да работи. ? Tobequeen? Декор за автомобили Облечете го вашиот автомобил нов свеж изглед. Било какви проблеми, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви помогнеме да го решиме целиот ваш проблем што е можно поскоро.