Комплет за филтрирање на капакот на резервоарот за гориво, издржлива висока сигурност Исклучителна занаетчија лесен за инсталирање на резервоари за гас отпорни н?
  • Неодамнешно

Комплет за филтрирање на капакот на резервоарот за гориво, издржлива висока сигурност Исклучителна занаетчија лесен за инсталирање на резервоари

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно за замена : Лесно и брзо за инсталирање, не се потребни комплицирани алатки, погодни за употреба Професионално производство : Одлична изработка и голема точност помагаат да се обезбедат подобри перформанси. Премиум материјал : Производот е изработен од високо квалитетен материјал, издржлив, отпорен на абење и има долг животен век. Совршена компатибилност : Стабилна изведба, погодна за GX140 GX160 (5,5 КС) GX200 (6,5 КС) мотор. Совршена замена : Оригинален стандард, директна замена за стариот или оштетен резервоар за гориво на моторот. Совршена компатибилност : Стабилна изведба, погодна за GX140 GX160 (5,5 КС) GX200 (6,5 КС) мотор. Совршена замена : Оригинален стандард, директна замена за стариот или оштетениот резервоар за гориво на моторниот гас. Премиум материјал : Производот е изработен од високо квалитетен материјал, издржлив, отпорен на абење и има долг животен век. Професионално производство : Врвна изработка и голема точност помагаат да се обезбедат подобри перформанси. Лесно за замена : Лесно и брзо за инсталирање, не се потребни комплицирани алатки, погодни за употреба.

Item Type:
Engine Gas Fuel Tank Cap Filter
Material:
Stainless Steel
Product Size:
Approx. 24x21x11cm / 9.4x8.3x4.3in
Suitable Model:
Fit for GX140 GX160 GX200 series engine
Tank Capacity:
3L
Package List:
1 x Engine Gas Fuel Tank Cap:
1 x Nozzle:
1 x Fuel Tank Filter:
1 x Fuel Filter:
1 x Filter Bracket Ring:
1 x Pipe Line:
Note:
1. Please match the appropriate model before use.2. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: