Симпатични додатоци за автомобили, замав патка автомобил што виси украс, додатоци за ретровизори, автомобилски украси за внатрешни работи, идеални мали подароци з?
  • Неодамнешно

Симпатични додатоци за автомобили, замав патка автомобил што виси украс, додатоци за ретровизори, автомобилски украси за внатрешни работи, идеални

DEN 136.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♡ Карактеристики : Како додатоци за виси автомобил за ретровизорот, големината на патката е умерена, приближно 2,56*1,78 инчи (6,5*4,5 см), вкупна должина приближно 13 инчи (33 см) Симпатична декор, дајте му на вашиот автомобил ентериер уметнички тревога. Замавта се врти додека возилото се движи и станува убава глетка, правејќи го вашето патување полно со енергичност и радост!. ♡ Прилагодлив должина : Lanyard на приврзокот што виси автомобил има прилагодлива висина, можете да ги прилагодите стапиците за да висат во висината што ја посакувате. Овој мал украс дизајниран со совршена големина, нема да влијае на вашата линија за возење. ♡ Издржлив материјал : Овој автомобилски ентериер за внатрешни работи е изработен од еколошки гипс, кој е безбеден, без мирис и цврст. ♡ Различни употреба : Овој мал приврзок не е само автомобилски ентериер, туку може да се обеси и на гранка, wallид или да се постави на маса или биро за декорација, како канцеларија или украс за дома. Се препорачува како играчки за графити DIY играчки. ♡ Ideal Gift : It will be a cute small gift for decoration of car, bedroom, kids room, living room, office, bar, shop, cafe, restaurant, party, etc.