HCMotorku Моторцикл филтер за воздух Дожд чорап покритие Покриено водоотпорен водоотпорен воздушен филтер заштитен капак одговара за Харли Спорттер XL Турнеја пат Кин?
  • Неодамнешно

HCMotorku Моторцикл филтер за воздух Дожд чорап покритие Покриено водоотпорен водоотпорен воздушен филтер заштитен капак одговара

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Fitment】 : Одговара за комплетите за чистење на воздухот на Харли 【Прецизен материјал】 : Избран за максимална издржливост со високо квалитетен материјал за прашина, издржлив во употреба. Добра изведба на прашина и висока издржливост. 【Карактеристики】 : Водоотпорен, дишење и испоротна прашина, еластично јаже за да се поправи. (Филтерот за воздух може да се заштити само со лесен дожд. 【Лесна инсталација】 : Се протега преку целосен чистач на воздух за брза и лесна инсталација на патот (не се потребни алатки). 【Вклучен пакет】 : 1 x филтер за воздух за дожд. 【Fitment】 : Одговара за комплетите за чистење на воздухот на Харли. 【Прецизен материјал】 : Избрана за максимална издржливост со високо квалитетен материјал за прашина, издржлив во употреба. Добра перформанси во прав и висока издржливост. 【Карактеристики】 : Водоотпорен, дишење и испоротна прашина, еластично јаже за да се поправи. (Филтерот за воздух може да се заштити само со лесен дожд. 【Лесна инсталација】 : Се протега преку целосен чистач на воздух за брза и лесна инсталација на патот (не се потребни алатки).