Замена на Kessocco Engine Termostat со Housing & Temp Sensor 2712000315 За замена за 2012-2015 Mercedes Benz C250 SLK250
  • Неодамнешно

Замена на Kessocco Engine Termostat со Housing & Temp Sensor 2712000315 За замена за 2012-2015 Mercedes Benz C250 SLK250

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заменува број на OE : Заменувањето на OE број за референца е 2712000315 Ве молиме двојно проверете го бројот на делот на вашата ставка за да се обезбеди совршено вклопување. Модели на апликација : Замена за 2012-2015 година Mercedes Benz C250 SLK250 термостат со склопување на домување. Ве молиме, не заборавајте да ја потврдите годината/направете/моделот правилно применливи информации пред да нарачате. Премиум квалитет : Овој термостат на течноста за ладење на моторот со сензор за куќиште и температура е изработен од високо квалитетен материјал, кој не е лесен за оштетување, отпорен на абење, отпорен на корозија, висока сигурност, стабилна изведба, цврсти и издржливи, долг животен век. Совршена замена : Термостатот со склопување на куќиште е лесен за инсталирање, нема потреба од комплицирани алатки, лесен за употреба, директна замена за стариот или скршен. Совршена замена за вашиот оригинален дел. Најдобро задоволство на клиентите : Довербата доаѓа од високите стандарди за квалитет и нашата постојана потрага по совршенство. Ако имате какви било прашања, оставете ни порака. Willе се справиме со тоа на време. Ако има проблем со квалитетот, ветуваме дека ќе замениме или усвоиме серија решенија за вашето задоволство. Заменува број на OE : Заменувањето на OE број за референца е 2712000315. Ве молиме двојно проверете го бројот на делот на вашата ставка за да се обезбеди совршено вклопување. Модели на апликација : Замена за 2012-2015 година Mercedes Benz C250 SLK250 термостат со склопување на домување. Ве молиме, не заборавајте да ја потврдите годината/направете/моделот правилно применливи информации пред да нарачате. Премиум квалитет : Овој термостат на течноста за ладење на моторот со сензор за куќиште и температура е изработен од високо квалитетен материјал, кој не е лесен за оштетување, отпорен на абење, отпорен на корозија, висока сигурност, стабилна изведба, цврсти и издржливи, долг животен век. Совршена замена : Термостатот со склопување на куќиште е лесен за инсталирање, нема потреба од комплицирани алатки, лесен за употреба, директна замена за стариот или скршен. Совршена замена за вашиот оригинален дел. Најдобро задоволство на клиентите : Довербата доаѓа од високите стандарди за квалитет и нашата постојана потрага по совршенство.

Type Name:
Engine Coolant Thermostat with Housing & Temp Sensor
Condition:
Brand New and High Quality
Part Number:
2712000315
Application Models:
Compatible with 2012-2015 Mercedes Benz C250 L4 1.8L Thermostat with Housing Assembly:
Compatible with 2012-2015 Mercedes Benz SLK250 Thermostat with Housing Assembly:
Package Includes:
1x Engine Coolant Thermostat with Housing & Temp Sensor:
Delivery Details:
Your order (US CA MX) will be shipped by Air within 24-72 hours after payment received and will arrive in 4-7 days.:
European countries China post about 7-20 days, Need to specify the delivery channel please tell us, it may need taxes.:
Full name, correct telephone number and detailed Physical Address ( home or office address) are necessary.:
Import duties, taxes and customs clearance fees are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility.:
Note:
1.Please Carefully Check Whether the OE Number And Picture are What You Need Before Buying.:
2.If You are Not Sure Whether It Fits, Please Write to us. If There are Any Problems, Communication by Letter Will be More Effective. :