100Tech Marine Fuel Sender Baid Boat Boat Sensing Unit Eductance резервоарот за гориво за дихтун засолниште за испраќање на гориво за дихтун заптивка за дихтун за дихтун за испраќање на резерв?
  • Неодамнешно

100Tech Marine Fuel Sender Baid Boat Boat Sensing Unit Eductance резервоарот за гориво за дихтун засолниште за испраќање на гориво за дихтун

DEN 159.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доаѓа со 5 завртки од не'рѓосувачки челик M5 и 1 SAE 5-дупки за миење садови (NBR) Тој е дизајниран за врвна инсталација во пластични или метални резервоари за гориво од сите видови морски садови или возила. Може совршено да одговара на оригиналната дупка за заптивки. Добро е да се има кога се менува испраќачот. Доаѓа со 5 завртки од не'рѓосувачки челик M5 и 1 SAE 5-дупки за миење садови (NBR). Тој е дизајниран за врвна инсталација во пластични или метални резервоари за гориво од сите видови морски садови или возила. Може совршено да одговара на оригиналната дупка за заптивки. Добро е да се има кога се менува испраќачот. Комплет за заптивки за единицата за испраќач на гориво. Вклучува 1 мијалник за миење садови со 5 дупки и 5 завртки за монтирање M5. За инсталација на горниот дел од пластичните или резервоарите за метално гориво од сите видови садови, автомобили или камиони.