KHTD тестер за течност за сопирачките, пенкало за тестирање на течноста на сопирачките со 5 LED светла, алатка за дијагностичко тестирање на сопирачката, компатибилна ?
  • Неодамнешно

KHTD тестер за течност за сопирачките, пенкало за тестирање на течноста на сопирачките со 5 LED светла, алатка за дијагностичко

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тип на тестирање на течноста за сопирачките : Пенкалото за тестирање на течноста за сопирачките DOT 3 може да се користи и за тестирање на течностите на DOT4, DOT5 Компатибилен со најголем дел од автомобилската течност за сопирачките, многу практична алатка за тестирање на течноста за сопирачките. Погодна алатка : Овој дизајн на пенкало за тестирање на течноста за сопирачките е со мала големина, лесен за носење со. Тоа е многу погодна алатка за тестирање на влагата на течноста за сопирачките за вашата автоматска сопирачка. Лесен за употреба, едноставно притиснете го копчето на врвот, натопете ја сондата Тестирањето на содржината на водата во точката на течноста за сопирачките 3, точка 4 итн. Лесно за читање : Може да добиете резултати за секунди, со процентуални читања до ЛЕР Светла на пенкалото за тестирање на течноста за сопирачките, можете едноставно да го прочитате резултатот од содржината на вода во течноста за сопирачките. Кога се вклучени повеќе LED светла, максималните читања се резултат на тестирањето на течноста за сопирачките. Премиум квалитет : Овој тестер за течности за сопирачките на пенкалото е изработен од премија најлон суровина потрајна за употреба. (1 ААА батерија потребна за употреба, која не е вклучена во пакетот). Брз одговор : Ние сме посветени да понудиме добри производи, како и добри услуги. Слободно можете да не контактирате со нас ако имате какви било проблеми. Тип на тестирање на течноста за сопирачките : Пенкалото за тестирање на течноста за сопирачките DOT 3 може да се користи и за тестирање на течностите на DOT4, DOT5. Компатибилен со најголем дел од автомобилската течност за сопирачките, многу практична алатка за тестирање на течноста за сопирачките. Погодна алатка : Овој дизајн на пенкало за тестирање на течноста за сопирачките е со мала големина, лесен за носење со. Тоа е многу погодна алатка за тестирање на влагата на течноста за сопирачките за вашата автоматска сопирачка.