Ситер 13 Парчиња Женски Прстени Поставете Прстени На Зглобот Златни Боемски Прстени За Девојчиња Гроздобер Дијамант Кристални Прстени Заеднички Јазол Прстен Сето?
  • Неодамнешно

Ситер 13 Парчиња Женски Прстени Поставете Прстени На Зглобот Златни Боемски Прстени За Девојчиња Гроздобер Дијамант Кристални Прстени

DEN 126.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ® Редење Прстени Со 13 различни стилови на прстени, можете да имате 13 прстени и да ги носите заедно или поединечно € ● Приближна големина € 1,7 см/1,8 см/1,9 см/2 см/2,1 см, Погодна за повеќето жени и девојки. силната легура го отежнува кршењето и паѓањето на накитот. `+ Да се Најде Подарок Е Совршен Подарок За жени,девојки,тинејџери,ќерка,девојка,жена,пријатели себе На Ноќта На Вештерките, Роденден, Божиќ,Денот На Вљубените,Дипломирањето,Велигден, Годишнина итн. €éscover повеќе Накит ● Пребарајте Или Кликнете на нашиот каталог за да сурфате на целиот наш каталог на списокот за дополнителни одлични Прстени и Лажни Нокти. 13 различни прстени,елементи на месечината и круната, можете да носите различни стилови, да одговарате на различна облека во различни сцени. Исклучително направен, Убав изглед и Практичен. Постојат 4 прстени кои можат да се прилагодат во големина, не само како прстен, туку и како прстен за клучеви. Најдобар Подарок За Себе, Жени,Тинејџери,Девојки На Божиќ,Денот на Благодарноста,Роденден,Назад На Училиште, Ноќта на Вештерките.