Еврејски Еднорози Подароци За Девојчиња Жени, Цврсти 18к Над 925 Ѓердани Од Сребрен Еднорог Шарени Ѓердани Од Приврзок ОД Срце ЦЗ За Девојчиња Жени Роденденски Подар?
  • Неодамнешно

Еврејски Еднорози Подароци За Девојчиња Жени, Цврсти 18к Над 925 Ѓердани Од Сребрен Еднорог Шарени Ѓердани Од Приврзок ОД Срце ЦЗ За Девојчиња

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ѓердан од еднорог : ѓердани Од Еднорог за девојчиња и жени Еднорогот е симбол на магија, ни носи надеж и среќа. Елементот еднорог е полн со фантазија, чувајќи го невиниот сон на секоја млада девојка, задоволувајќи го вашето слатко срце и будејќи го сонот во секое девојче срце. Овие ѓердани од еднорог се дефинитивно одличен подарок за да ја изразите вашата љубов кон вашиот љубовник, ќерка, мајка, сестра, сопруга или која било друга значајна личност. Висококвалитетен подарок за Денот, враќање на училишен подарок, подарок за дипломирање или кој било друг посебен ден. Евреин Трендовски И Моден Накит : ве Молиме пребарајте го брендот "Евреин" за повеќе дизајни! Посветени сме на обезбедување висококвалитетен и моден накит, за да им помогнеме на луѓето да најдат доверба Во Здраво, елегантно во животот и да ги изразат своите модни ставови. Исто така, сакаме да видиме како секој клиент го носи нашиот накит со голема насмевка.