Бебе Девојка Костим За Капење Мало Девојче Костим За Капење 3 парчиња Летни Цветни Врвни Шорцеви ОД Тантела 3 ПАРЧИЊА Костими За Капење 1 2 3 4 5 6 7 Т Комплет Бикини За Н?
  • Неодамнешно

Бебе Девојка Костим За Капење Мало Девојче Костим За Капење 3 парчиња Летни Цветни Врвни Шорцеви ОД Тантела 3 ПАРЧИЊА Костими За Капење

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете Големина за да ја видите политиката за враќање на ставката Полиестер поставата. Затворање на ременот. Измијте Во Ладна Вода. ♡ Материјал : мек памук и полиестер, пријателски за кожата и брзо сушење, вашето мало бебе ќе се чувствува удобно со носење на овие костуми за пливање. ♡ Дизајн : Суспендер 3 парчиња бикини костим за капење за девојчиња, зелен цветен врв без ракави со прилагодлив ремен за рамо+шорцеви од тантела гаќи долни+лента за глава, симпатична и стилска во лето,на вашето дете ќе му се допадне. ♡ Повод : костимите за капење лесно се облекуваат и соблекуваат, со погоден за плажа,модерен и симпатичен стил,погоден за плажа, базен, забава, одмор, пливање, базен за деца, роденден или фотографии,Добар избор за костими за капење за вашата девојка Одете На Хаваи Во Лето. Големина : совршен за костим за капење за девојчиња 1-2т, 2-3т костими за капење за девојчиња, 3-4т костим за капење мали девојчиња, мало девојче 4-5т, костими за капење за девојчиња 5-6Т. ♡ Вклучен Пакет : 1 парче цветен бикини врв + 1 парче дно+ 1 парчиња лента за глава.Најдобар подарок за девојка. Полиестер поставата. Затворање на ременот. Измијте Во Ладна Вода. ♡ Материјал : мек памук и полиестер, пријателски за кожата и брзо сушење, вашето мало бебе ќе се чувствува удобно со носење на овие костуми за пливање. ♡ Дизајн : Суспендер 3 парчиња бикини костим за капење за девојчиња, зелен цветен врв без ракави со прилагодлив ремен за рамо+шорцеви од тантела гаќи долни+лента за глава, симпатична и стилска во лето,на вашето дете ќе му се допадне. ♡ Повод : костимите за капење лесно се облекуваат и соблекуваат, со погоден за плажа,модерен и симпатичен стил,погоден за плажа, базен, забава, одмор, пливање, базен за деца, роденден или фотографии,Добар избор за костими за капење за вашата девојка Одете На Хаваи Во Лето.