Розикло Облак Слајдови За Деца, Папучи За Перници За Мали Деца Туш Бања Нелизгачки Отворен Прст Супер Мек Удобен Густ Ѓон Пријатни Момчиња Домашна Куќа Облак Перни?
  • Неодамнешно

Розикло Облак Слајдови За Деца, Папучи За Перници За Мали Деца Туш Бања Нелизгачки Отворен Прст Супер Мек Удобен Густ Ѓон Пријатни

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Етилен Винил ацетат единствен €onomономски Дизајн Q влечките се малку вдлабнати за совршено да ги завиткаат стапалата, палецот до опашката е малку превртен за 15°, аголот на монтирање го балансира притисокот, ergономскиот дизајн.Поудобно за носење. ●Дизајн На дебел Ѓон ● Различен од другите пластични домашни влечки, овие влечки за детска куќа се изработени од висококвалитетни материјали ЕВА со задебелени стапала, што Ги Прави стапалата поудобни и издржливи. ●Супер Меки И Лесни€2023 Најнова Технологија-Супер Меките Домашни Влечки користат ултра стапала за враќање за да се чувствувате како да стапнувате на облакот, давајќи ви чувство на облачни стапала, а лесниот материјал е поудобен од гумените влечки / сандали. ●Двојно Анти-Лизгање●внатрешноста на облачните Влечки прифаќа подигнат дизајн во облик на дијамант, а ѓонот прифаќа дизајн против лизгање во форма на бран.