Мали Девојчиња Облека Мали Деца Деца Доенчиња Девојчиња Дуксер Со Ревер Со Долги Ракави Блуза Блузи Крпеница Панталони Панталони Комплет ОБЛЕКА Од 2 ПАРЧИЊА Новор?
  • Неодамнешно

Мали Девојчиња Облека Мали Деца Деца Доенчиња Девојчиња Дуксер Со Ревер Со Долги Ракави Блуза Блузи Крпеница Панталони Панталони Комплет

DEN 411.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА СОВЕТИ : Одговараат За 1-4 Години Бебе Бидејќи Висината и Тежината На Бебето се Различни, Големината Може да биде Преголема или Премала. СООДВЕТНА ТЕМПЕРАТУРА : Диносаурус Цртани Јакни + Џемпер Се Соодветни За Времето На Есента. Одлично За Дневна Облека, Дом, Одмор, Излегување Со Носење, Секојдневно Носење. Машинско Перење. Материјал : Ромпер За Дуксери За Бебиња За Новороденчиња Изработен од Мек И Дише Памук, ткаенина погодна за Кожата Го Прави Вашето Мало Момче Да се Чувствува Удобно Цел Ден. ГОЛЕМИНА СОВЕТИ : Одговараат За 1-4 Години Бебе. Бидејќи Висината и Тежината На Бебето се Различни, Големината Може да биде Преголема или Премала. СООДВЕТНА ТЕМПЕРАТУРА : Диносаурус Цртани Јакни + Џемпер Се Соодветни За Времето На Есента. Одлично За Дневна Облека, Дом, Одмор, Излегување Со Носење, Секојдневно Носење. Машинско Перење. Материјал : Ромпер За Дуксери За Бебиња За Новороденчиња Изработен од Мек И Дише Памук, ткаенина погодна за Кожата Го Прави Вашето Мало Момче Да се Чувствува Удобно Цел Ден.