JIESEING 3d Телефон Екран Лупа Стереоскопски Филм Видео Преклопен Десктоп 8 Инчен Држач За Преклопување Засилување Држач За Мобилен Телефон
  • Неодамнешно

JIESEING 3d Телефон Екран Лупа Стереоскопски Филм Видео Преклопен Десктоп 8 Инчен Држач За Преклопување Засилување Држач За Мобилен

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екранот е зголемен 2-4 пати за да ги направи работите појасни и да го намали напрегањето на очите Многу погоден за гледање филмови со висока дефиниција и читање, овој едноставен уред е многу погоден за гледање филмови и зумирање на мобилни телефони. Ако користите мобилен телефон за читање книга, можете да го користите и за зголемување на текстот, така што вашите очи нема да бидат нервозни за читање на малиот текст. Ако сте на ова идеално патување со воз и авион, можете да седите и да го гледате вашиот омилен филм. Преклопен држач, ултра тенок дизајн, лесен за носење, овој уред е многу погоден за употреба на лицата со оштетен вид и постарите лица, може да чита весници и да шие дома. Екранот е зголемен 2-4 пати за да ги направи работите појасни и да го намали напрегањето на очите.Многу погоден за гледање филмови со висока дефиниција и читање, овој едноставен уред е многу погоден за гледање филмови и зумирање на мобилни телефони.Ако користите мобилен телефон за читање книга, можете да го користите и за зголемување на текстот, така што вашите очи нема да бидат нервозни за читање на малиот текст.Ако сте на ова идеално патување со воз и авион, можете да седите и да го гледате вашиот омилен филм.Преклопен држач, ултра тенок дизајн, лесен за носење, овој уред е многу погоден за употреба на лицата со оштетен вид и постарите лица, може да чита весници и да шие дома.

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier:
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need.:
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm):
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding.:
thank you for understanding. :