[3 Пакет] Рани Заштитник На Екранот За Лута Пиперка Серано 3, Заштитник За Лута Пиперка Серано 3, Цврстина Од 9 ЧАСА Против Гребење Без Заштитник На Екранот Со Калено С?
  • Неодамнешно

[3 Пакет] Рани Заштитник На Екранот За Лута Пиперка Серано 3, Заштитник За Лута Пиперка Серано 3, Цврстина Од 9 ЧАСА Против Гребење

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Специјално дизајниран За Лута Пиперка Серано 3 Заштитник [3 Пакет] HD чистиот заштитник на екранот дава вистинско чувство на допир и висока чувствителност, ветувајќи оригинално чувство на допир со висок одговор без никакви пречки. 9ч цврсто калено стакло и специјална обработка отпорна на масло му помага на вашиот телефон без масло, отпечатоци од прсти, вода и други дамки, го штити телефонот од капки, гребнатини и други несреќи. Лесна инсталација, без отпечаток од прст, без меурчиња и совршено вклопување, одржувајте долговечност и издржливост додека спречувате да се олупи заштитникот на екранот. 9Ч цврстина и HD јасност, заштитници на екранот од калено стакло заштитен филм со ултра тенка, висока јасност за да се обезбеди оригинално искуство за слики и видеа.