Yiephiot 3m лента магнетна автомобил монтирање компатибилен со Echo Auto, додатоци за автомобили, Auto Mount Pad Stick на рамно или коси автомобил со лице со 3М лента, Универзална таб?
  • Неодамнешно

Yiephiot 3m лента магнетна автомобил монтирање компатибилен со Echo Auto, додатоци за автомобили, Auto Mount Pad Stick на рамно или коси

DEN 382.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа моќна магнетна ехо -автоматска монтажа може да создаде моќна атракција која цврсто го поддржува вашиот уред Висококвалитетна налепница за лепило од 3 метри. Магнетната монтажа од 3 метри ќе го задржи вашето Echo Auto стабилно, иако најтешките и најочилите возења со автомобили. Прилагодлив спој на топката за вртење (360 °) и можете да го ротирате вашиот автомат што го обезбедува најдобриот агол на гледање. Единствена монтажа за автомобилот, погодна за сите видови автомобили и автоматски. Лесно за интелигенција, не се потребни алатки за оваа инсталација! Едноставно излупете го лепилото и залепете го монтирањето на која било површина. Забелешка : Магнетната монтажа нема да го блокира отворот за воздух и шофершајбната на вашиот автомобил. Оваа моќна магнетна ехо -автоматска монтажа може да создаде моќна атракција која цврсто го поддржува вашиот уред. Висококвалитетна налепница за лепило од 3 метри. Магнетната монтажа од 3 метри ќе го задржи вашето Echo Auto стабилно, иако најтешките и најочилите возења со автомобили. Прилагодлив спој на топката за вртење (360 °) и можете да го ротирате вашиот автомат што го обезбедува најдобриот агол на гледање. Единствена монтажа за автомобилот, погодна за сите видови автомобили и автоматски. Лесно за интелигенција, не се потребни алатки за оваа инсталација! Едноставно излупете го лепилото и залепете го монтирањето на која било површина.