Zhanghong Телефонски леќи за леќи, комплет за телефонски леќи, макро леќи со широк агол, надворешни леќи за поларизатор, фокусна должина 16мм, агол на зголемување на широ?
  • Неодамнешно

Zhanghong Телефонски леќи за леќи, комплет за телефонски леќи, макро леќи со широк агол, надворешни леќи за поларизатор, фокусна должина

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Леќи】 : Леќи за не-нарушување со висока дефиниција, можат да бидат поврзани со поларизатори, леќи со starвездени и други филтри, а аспираторот е одвојлив 【Дизајн】 : Исклучителен и компактен тајминг, поудобен за употреба. 【Материјал за производи】 : Алуминиумска легура, оптички стакло, ултра-фино торба за крзно од влакна. 【ДВЕ-ЕДНА ЛЕНС】 : За употреба со широк агол, двата леќи можат да се навртуваат заедно. Кога треба да користите макро леќи, треба само да ги одвртите леќите. Ви посакувам среќен шопинг!. 【Леќи】 : Леќи за не-нарушување со висока дефиниција, можат да бидат поврзани со поларизатори, леќи со starвездени и други филтри, а аспираторот е одвојлив. 【Дизајн】 : Исклучителен и компактен тајминг, поудобен за употреба. 【Материјал за производи】 : Алуминиумска легура, оптички стакло, ултра-фино торба за крзно од влакна. 【ДВЕ-ЕДНА ЛЕНС】 : За употреба со широк агол, двата леќи можат да се навртуваат заедно. Кога треба да користите макро леќи, треба само да ги одвртите леќите. Ви посакувам среќен шопинг!.