Ably Клип-On Selfie Прстен Светло со 36 LED 3 Ниво Прилагодлива Осветленост Пренослив Полнење Selfie Пополнување Прстен Светлина Круг Светлина За Телефон Лаптоп Фотографија В?
  • Неодамнешно

Ably Клип-On Selfie Прстен Светло со 36 LED 3 Ниво Прилагодлива Осветленост Пренослив Полнење Selfie Пополнување Прстен Светлина Круг

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Затемнувачко Светло На Прстенот ● Со Прилагодлива Осветленост На 3 Нивоа : ниска, средна, висока бела осветленост Можете лесно да го прилагодите нивото на осветленост со притискање на едно копче, ДА направите LED блиц со долго притискање на копчето околу 3s. Вградените 36 LED монистра што нудат меко и доволно осветлување додека снимате, помагаат да се подобри и осветли вашето прекрасно лице за тоа совршено селфи или видеа. €Usb Напојуван И Дизајн На Полнење ® Работи со повеќето уреди што поддржуваат USB порта, како лаптоп, КОМПЈУТЕР, power bank, USB полнач, ac адаптер и многу повеќе. Светлото За Селфи Прстен вклучува вградена батерија на полнење за да можете лесно да ја наполните Прстенестата Светлина со USB кабел без да ја замените батеријата. ●Мини-големина и Мала Тежина●3,35 инчи во дијаметар и само тежина од 1,48 мл. Лесно е да го земете преносливиот и лесен придружник на мобилниот телефон во вашиот џеб или практична чанта, за да можете да го однесете насекаде. Опремен со хуманизирана силиконска подлога На Телефонот Светлото на Прстенот може да направи цврсто да се исече на мобилниот телефон, да заштити од гребнатини и ефикасно да се грижи за вашите уреди. ●Широка Компатибилност Que Selfie Ring Light компатибилен со повеќето паметни телефони, таблети, лаптопи Или друга видео камера (ЗАБЕЛЕШКА : clip max се движи 15mm/0,59 инчи). Работи на правење селфи, шоу во живо, уметничка фотографија, селфи пополнете светлина или несоодветна состојба на светлина.