Auteray Selfie Stick The Телефон Телефон Трипод и Монопод, 66 '' Одвојување на мобилниот телефон Трипод штанд со 360 ° ротирачка тава глава, статив за iPhone & Android телефон, преносен т?
  • Неодамнешно

Auteray Selfie Stick The Телефон Телефон Трипод и Монопод, 66 '' Одвојување на мобилниот телефон Трипод штанд со 360 ° ротирачка тава глава, статив

DEN 298.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【2023 година најновиот селфи статив за селфи стап-статичар】 Нашиот нов телефонски статив за статив е совршена комбинација на селфи стап, статив и монопод Со три нозе пошироки и подебели за поголема стабилност, ветер и отпорност на шок. Тоа е совршен статив за селфи за i Phone, фотографии, снимање на видео, блогирање, стриминг во живо и фотографија. ? 【Едноставно прилагодување на висината и аголот】 Лесно проширете се од 17,3 инчи на 66inch со подобрени брзи брави за флип за да се исполнат посакуваната висина. 3-насочната глава на тавата има независни делови за прилагодување за мулти-агол, како што е хоризонтално или вертикално пукање. Полесно и побрзо е да се фати прекрасна глетка без да се преместува вашиот телефон. ? 【Дизајн на зафат за корисниците】 За разлика од другите статив на пазарот, нозете на нашиот статив се покомпактни кога се склопени, во голема мерка го намалуваат просторот за складирање.