Држач за прстен за телефон, Држач За Прстен За Пеперутка За Мобилен Телефон, Метален Држач За Прсти За Прсти 360° Ротација Универзален Зафат За Телефон Со Прстен За П?
  • Неодамнешно

Држач за прстен за телефон, Држач За Прстен За Пеперутка За Мобилен Телефон, Метален Држач За Прсти За Прсти 360° Ротација Универзален Зафат

DEN 93.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Држач за телефонски Прстен За Рака ● можете да добиете држач за телефонски прстен од 1 компјутер Овој држач за телефон со пеперутка може да се ротира 360° и да се преврти 180°, можете да го прилагодите произволно. ●Држач За Прст На мобилен Телефон ● држачот за мобилен телефон е изработен од висококвалитетна легура на цинк, со извонредна шема на пеперутка, која е без олово, без никел, против ' рѓа, антикорозија, силна и густа и многу издржлива. ●Телефонски Прстени За Прсти ● прстенестиот дел од држачот на телефонот е полиран за да избегнете гребење на прстите. Со овој држач за телефон, можете да ги ослободите рацете и да се опуштите за да гледате филмови и видеа. ●Држач За Мобилен Телефон Стојат Силно Лепило●држачот за мобилен телефон користи напредно лепило чувствително на лепило, кое може цврсто да се залепи на задниот дел од мобилниот телефон.