Факци Заштитник На Објективот На Фотоапаратот за iPhone 14 Pro Max 6,7 инчи и iPhone 14 Pro 6,1 инчи, HD Калено Стакло Заштитник На Екранот На Капакот На Камерата Метален Прстен - При?
  • Неодамнешно

Факци Заштитник На Објективот На Фотоапаратот за iPhone 14 Pro Max 6,7 инчи и iPhone 14 Pro 6,1 инчи, HD Калено Стакло Заштитник На Екранот

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАТИБИЛНОСТ-металот од ЛЕГУРА НА АЛУМИНИУМ 9Ч заштитник НА објективот НА камерата ОД калено стакло Е дизајниран ЗА i Phone 14 Pro Max 6,7 инчи и i Phone 14 Pro 6,1 инчи 2022 САМО три објективи НА Камерата (Забелешка : Не за i Phone 14 / i Phone 14 Плус со две Објективи На Камерата). ОБЈЕКТИВ СО ПОВЕЌЕ БОИ : Можете да изберете иста боја како вашиот телефон или да пробате друга комбинација за украсување на вашиот нов мобилен телефон, кој ја штити вашата леќа додека ја прави персонализирана декорација. МНОГУ ЈАСНО-калено стакло обработено ОД АР има 99% преносливост на светлина и анти-отсјај. Нема влијание на вашиот iphone оригинална неверојатна слика. Нема остатоци, нема магла, нема сина светлина е предизвикана кога се користи блиц. ОДЛИЧНА ЗАШТИТА-заштитникот на објективот на фотоапаратот со олео фобичен слој спречува вода,масло, прашина. Чувајте ја вашата телефонска леќа во HD транспарентна и чиста цело време. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА-уникатниот дизајн на нашиот заштитник на објективот се прилепува прецизно и безбедно на своето место.