2+2 Пакет Egsyh Компатибилен За Galaxy A11 HD Заштитник На Екран Со Чисто Калено Стакло + Заштитници на Објективот на Камерата [9h Цврстина] [Без Меур] [Лесна Инсталација] Зашти?
  • Неодамнешно

2+2 Пакет Egsyh Компатибилен За Galaxy A11 HD Заштитник На Екран Со Чисто Калено Стакло + Заштитници на Објективот на Камерата [9h

DEN 90.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Компатибилност] : Дизајниран За Галакси А11 [Обезбедување квалитет] Ако производот има проблем, ве молиме контактирајте не прво, ние обезбедуваме бесплатна гаранција за замена и 100% гаранција за задоволство. [Супериорен КВАЛИТЕТ НА 9Ч] : највисоката цврстина НА површината во индустријата 9ч стаклен филм го штити вашиот паметен телефон од разни секојдневни супстанции. Обезбедување максимална заштита од гребнатини со голем удар, Капки, Гребнатини и испакнатини, Удари итн. [Висока Транспарентност] : Јапонски Стаклен филм Асахи, кој може да го одржи оригиналниот квалитет на фотографиите и видеата и да ги направи сликите clearer.No разлика во боја, сликата е жива, така што секоја секунда што ќе ја погледнете на екранот ќе биде пријатна за око. [Без Меур И Анти-Отпечаток] : без меурчиња, лесна инсталација и совршено вклопување.Нашиот стаклен заштитник е обложен со хидрофобни и олеофобни јасни слоеви, затоа, секогаш чувајте го вашиот телефон сосема нов од отпечатоци од прсти дури и од долготрајна употреба.