За Улефонска Белешка 11п Футрола, Улефонска Белешка 11п Куќиште За Паричник, Со Заштитник На Екранот, Слотови За Ленти За Рачен Зглоб Од Кожа Отпорни На Удари Заштитн?
  • Неодамнешно

За Улефонска Белешка 11п Футрола, Улефонска Белешка 11п Куќиште За Паричник, Со Заштитник На Екранот, Слотови За Ленти За Рачен Зглоб Од Кожа Отпорни

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Што Добивате] : За Улефонска Белешка 11п Флип Случај вклучува : 1 ПАРЧИЊА заштитник на екранот Со Висока Дефиниција,1 кожен ремен за зглоб, 1 паричник за телефонска кутија [Висококвалитетен Материјал] : капакот за Улефонска Белешка 11п е составен од Врвна кожа дизајнирана не само за заштита од сите гребнатини и капки, туку и за зајакнување на целокупнатаesетика на вашиот случај. [Мултифункционални] Нашите За Улефон Забелешка 11п паричник случај имаат 3 Слотови Картичка за возачка дозвола или кредитни картички.Еден страничен џеб за готовина и сметки. [Компатибилен За Улефонска Белешка 11п Флип Капак] : Рачниот Ремен овозможува удобност и брз, лесен пристап за користење насекаде.Случајот лесно се отвора како книга со вграден држач за удари што ви овозможува удобно да остварувате видео повици без раце, да читате или да гледате филмови насекаде. [Услуги На клиентите] : ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не и ние ќе се потрудиме да одговориме на нив. [Што Добивате] : За Улефонска Белешка 11п Флип Случај вклучува : 1 ПАРЧИЊА заштитник на екранот Со Висока Дефиниција,1 кожен ремен за зглоб, 1 паричник за телефонска кутија. [Висококвалитетен Материјал] : капакот за Улефонска Белешка 11п е составен од Врвна кожа дизајнирана не само за заштита од сите гребнатини и капки, туку и за зајакнување на целокупнатаesетика на вашиот случај. [Мултифункционални] Нашите За Улефон Забелешка 11п паричник случај имаат 3 Слотови Картичка за возачка дозвола или кредитни картички.Еден страничен џеб за готовина и сметки. [Компатибилен За Улефонска Белешка 11п Флип Капак] : Рачниот Ремен овозможува удобност и брз, лесен пристап за користење насекаде.Случајот лесно се отвора како книга со вграден држач за удари што ви овозможува удобно да остварувате видео повици без раце, да читате или да гледате филмови насекаде. [Услуги На клиентите] : ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не и ние ќе се потрудиме да одговориме на нив. Боја : Црни Компатибилни Модели : За Ulefone Забелешка 11p Карактеристики : *Прецизни Исечоци за лесен пристап до сите копчиња без отстранување на кожната кутија.