Полнач за Монтирање Автомобил магсафе за iPhone 14/13, Држач За Телефон За Автомобил Монтирање Безжично Полнење Компатибилно Со iPhone 13/13 Pro/Max/12/12 Pro / 12 Pro Max/ 12 Mini, 15w Iphone Полн?
  • Неодамнешно

Полнач за Монтирање Автомобил магсафе за iPhone 14/13, Држач За Телефон За Автомобил Монтирање Безжично Полнење Компатибилно Со iPhone 13/13

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Дизајн за i Phone 14 и i Phone 13 12sery ] : овој магнетски безжичен полнач за автомобили е компатибилен со i Phone 14 /13 /12 целосна серија, овој магнетски полнач за држач за телефон за автомобил работи и За Оригинално Официјално куќиште Магсафе и вградени кутии За Магсафе на Други брендови, нема потреба да користите дополнителни магнетни плочи [Супер Силна Јачина На Магнетна Сила ] полначот за автомобил одбовуг магсафе доаѓа со 14 пошироки магнети N52, обезбедува супер силна моќ на вшмукување. Овој полнач За монтирање автомобили Магсафе дури може постојано да собира 10 паметни телефони. [Најстабилен Полнач За Држач За Автомобил За Вентилација За Воздух] Без лабава и Лесно скршена.Овој држач за автомобил за полнач магсафе е направен од ажуриран отвор за воздух со метална кука и опрема за заклучување g за лесно .Најбезбедната брава на отворот за воздух 100% безбедно, никогаш не паѓа. [Работа За Сите Телефони] овој полнач за автомобили магсафе работи за сите телефони и куќишта. Обезбедуваме дополнителни 2 метални прстени на овој безжичен полнач за автомобили. Залепете го металниот прстен на телефонот или куќиштето. Моќта на супер магнет на телефонскиот магнет за автомобил го држи вашиот телефон апсолутно мирен и стабилно дури и на најбрзиот пат или улицата со калдрма. [360° Разноврсна Поглед & Една Рака Слободен] магсафе автомобил чагер за автомобил е 360 степени ротирачки. Со овој телефонски магнет за автомобил, можете да го користите телефонот хоризонтално или вертикално, или кој било друг агол. Овој држач за полнач за вентилација за воздух е дизајн со една рака. Само ставете го телефонот на телефонот за автомобил пред да заминете. Тргнете го телефонот од држачот за автомобил на мобилниот телефон кога ќе пристигнете. Не ви требаат дополнителни претрупан операции. Целосно ослободете ги рацете и заштедете многу време. [Дизајн за i Phone 14 и i Phone 13 12sery ] : овој магнетски безжичен полнач за автомобили е компатибилен со i Phone 14 /13 /12 целосна серија, овој магнетски полнач за држач за телефон за автомобил работи и За Оригинално Официјално куќиште Магсафе и вградени кутии За Магсафе на Други брендови, нема потреба да користите дополнителни магнетни плочи. [Супер Силна Јачина На Магнетна Сила ] полначот за автомобил одбовуг магсафе доаѓа со 14 пошироки магнети N52, обезбедува супер силна моќ на вшмукување.