Puccy 2 Пакет Заштитник На Задниот Екран, компатибилен Со Samsung Guru Плус Samsung B110 / GURU FM Плус Tpu Заштитен Капак ( Не Калено Стакло/Не Заштитници на Предниот Екран)
  • Неодамнешно

Puccy 2 Пакет Заштитник На Задниот Екран, компатибилен Со Samsung Guru Плус Samsung B110 / GURU FM Плус Tpu Заштитен Капак ( Не Калено

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ве молиме погледнете го насловот за соодветните модели Ве молиме имајте предвид дека заштитникот на екранот е флексибилен пластичен филм, А не Калено Стакло. Цврстината ОД 4 ЧАСА може ефикасно да одолее на дневните гребнатини. Олефобната хидрофобна обвивка максимално ги намалува дамките и отпечатоците од прсти. Својствата за само-лекување му овозможуваат на филмот да се опорави од помали гребнатини и да го одржува вашиот уред сосема нов. Детали За Производот : 1. Го штити вашиот уред од тврда цврстина, абразија, гребнатини, оштетувања како што се паѓање и судир. Лесно се откинува, обработката без воздух ги елиминира воздушните меури, а адсорпцијата продолжува природно. Површината има облога отпорна на отпечатоци од масло, така што можете брзо да ја избришете со лесно бришење. Тоа не влијае на тенкото, меко чувство на допир. Прашања Кои Бараат Внимание : ① Ве Молиме не ја допирајте површината на лепилото или не допирајте со други работи.