Пакет-2 Предмети: Целосна Замена На Екранот За Склопување за iPhone 8 Црна 4,7 инчи, За iPhone 7 Плус Замена На Екранот Црна 5,5 инчи Претходно Составена Со Предна Камера+Звучн?
  • Неодамнешно

Пакет-2 Предмети: Целосна Замена На Екранот За Склопување за iPhone 8 Црна 4,7 инчи, За iPhone 7 Плус Замена На Екранот Црна 5,5

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Компатибилност€за iphone 8 замена на екранот црна 47 инчи и друг е за i Phone 7 плус замена на екранот црна 5. ?●Што Добивате ● 1*i Phone 7 плус замена на екранот црна, 1* iphone 8 замена на екранот црна, 2*заштитник на екранот, 2*комплетен сет на алатки за професионална поправка. ?●Лесна Инсталација Оваа замена на екранот на i Phone 8 и i Phone 7 plus се претходно собрани со предна камера, звучник за уши и сензори, така што може да потрае помалку од 15 минути за да го замените екранот за замена. И видеото со упатства ќе ви биде испратено откако ќе ја поставите нарачката. ?●Услуга за доживотно време●Секој ЛЦД-дисплеј беше строго тестиран пред испораката. Доколку има некаков проблем, ве молиме контактирајте не без двоумење, ние ќе ви дадеме ЗАДОВОЛИТЕЛНО решение. ?Quote Home Button ® екранот за замена на i Phone 8 и iphone 7 плус екранот за замена не го вклучува склопот на копчето home, од безбедносни причини, функцијата за ИДЕНТИФИКАЦИЈА на допир работи само со оригиналното копче home, без разлика од каде купувате.