DIACUBE iPhone 14 Pro Макс Анти-Отсјај Мат Анти-Отпечаток Заштитник На Екранот Нераскинлив флексибилен филм Без прашина Без Меурчиња Лесна Инсталација со алатка За Усоглас?
  • Неодамнешно

DIACUBE iPhone 14 Pro Макс Анти-Отсјај Мат Анти-Отпечаток Заштитник На Екранот Нераскинлив флексибилен филм Без прашина Без Меурчиња Лесна

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①КОМПАТИБИЛЕН УРЕД И СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ е исклучиво дизајниран само за i Phone 14 Pro Max, доаѓа со 3 пакувања заштитник на мат екран, Прецизни исечоци, го штити целиот екран ●МАТ ФИНИШ - мат-завршен со јасна, Површинска обработка за да се одржи максималната јасност на вашиот екран. Уживајте во подобро визуелно искуство!. ●Анти-ОТСЈАЈ И АНТИ-РЕФЛЕКСИЈА ● висококвалитетната површина Обложена Со Анти-Отсјај ја блокира светлината да се рефлектира од екранот на вашиот уред. Обезбедување поудобно искуство за гледање дури и при силна сончева светлина, без блескави, лесно читање на отворено или под светлина. ●МАЗНА КАКО СВИЛА● совршената мат површина има чувство на допир налик на свила, магично се спротивставува на шминката, потта и досадните отпечатоци од прсти. ●ПЕРФОРМАНСИ ЗА САМО ЗАЗДРАВУВАЊЕ ● слојот за Самолекување го одржува заштитникот на екранот секогаш свеж од дневните гребнатини, кои можат автоматски да се поправат во рок од 24 часа. Малите гребнатини може да се поправат и во реално време. ●ЧУВСТВИТЕЛНА на ДОПИР 0,16 мм дебелина одржува висока чувствителност на допир со беспрекорна точност на екранот на допир. ①ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ И ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА СЛУЧАИ, целосната покриеност и дизајнот од раб до раб обезбедуваат максимална заштита на екранот од капки и испакнатини. Водич за инсталација. ●Лесен ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ обезбеден Комплет За Инсталација обезбедува наједноставна и брза инсталација без прашина без меурчиња, ве Молиме следете го видеото за инсталација, никогаш не пропаѓајте со инсталација Со Видео.