Фантастична Кутија За Држач за Моливи за Јаболко, Мека Торбичка За Ракави Со Патент Од Неопренови, Компатибилна Со Самсунг Игла И Површинско Пенкало, Облачен Мерме?
  • Неодамнешно

Фантастична Кутија За Држач за Моливи за Јаболко, Мека Торбичка За Ракави Со Патент Од Неопренови, Компатибилна Со Самсунг Игла И Површинско

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршено дизајниран за вашиот скапоцен Молив за Јаболка 1 и 2 генерација, Компатибилен со Ipad Air 5 / 4 102, i Pad Pro 11 / 12.7, i Pad 2019/2018 Молив или други Smartpen како Samsung Игла Пенкало, Површина Пенкало, Logitech Боички,USB кабел или слушалки итн. Забелешка : Молив и други додатоци не се вклучени, само за илустрација. Изработен од премиум неопренови со флексибилни и перат карактеристики, заштитете Го Вашиот Јаболков Молив од шокантни и гребење, обезбедува одлична заштита од гребнатини, нечистотија, шокови и други дневни оштетувања. Безбедно закачете ја футролата за очила во чантата за да избегнете бескрајно пребарување. Закачете го на ремен / ранец за кампување и подготвени сте за какви било спортски / рекреативни активности. Вградениот мрежен џеб и еластичниот ремен ви овозможуваат безбедно да ги држите пенкалата на место и да чувате мали додатоци како што се кабел за полнење, слушалки и адаптер за Моливи од Јаболка. Висококвалитетен патент за лесен пристап и го прави поудобен за употреба. Нема случајно да ги стегнете прстите. Достапно во различни светли и забавни бои. 1x Јаболко Молив Неопренови Случај. Совршено дизајниран за вашиот скапоцен Молив за Јаболка 1 и 2 генерација, Компатибилен со Ipad Air 5 / 4 10.2, i Pad Pro 11 / 12.7, i Pad 2019/2018 Молив или други Smartpen како Samsung Игла Пенкало, Површина Пенкало, Logitech Боички,USB кабел или слушалки итн. Забелешка : Молив и други додатоци не се вклучени, само за илустрација.