2 Пакет За Google Pixel 7 Pro Заштитник На Екранот, 2 Пакет Калено Стакло Камера Заштитник На Објективот, Компатибилен Отпечаток ОД Прст, 9H Цврстина Калено Стакло Заштитник ?
  • Неодамнешно

2 Пакет За Google Pixel 7 Pro Заштитник На Екранот, 2 Пакет Калено Стакло Камера Заштитник На Објективот, Компатибилен Отпечаток ОД

DEN 1497.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 Pack Google Pixel 7 Pro 5g Заштитници На Екранот € Уникатен дизајн 9 H Цврстина Калено Стакло За Google Pixel 7 Pro 5 G, Ние Обезбедуваме И Google Pixel 7 Pro Заштитник На Екранот 2+2 Пакет Google Pixel 7 Pro Заштитник На Камерата За Да Се Заштити Целосно Покривање На Вашиот Мобилен Телефон Целосно [Не е погоден за Други Модели ]. Е-пошта * Лесна инсталација Google Pixel 7 Pro Заштитници На Екранот; Пред инсталација Google Pixel 7 Pro, Користете Го Вашиот Мобилен Телефон за да го скенирате QR-кодот НА Пакетот за да Го Добиете видеото за инсталација. Ако имате Какви било Прашања, вклучително и проблеми со отклучување отпечатоци, слободно контактирајте не. Qured Glass Заштитник На Објективот Со Калено Стакло Двојна Заштита●нано електростатска технологија за автоматска адсорпција, лесна инсталација и не е лесно да падне, без меурчиња или бели рабови. Калено стакло со цврстина ДО 9 ЧАСА, може да ја заштити камерата од гребнатини, отпорни на кршење и капки со голем удар. Анти-отпечаток слој за да го одржувате чист, пропустливоста на светлината од 99,99%, компатибилна СО ФУНКЦИЈАТА ЗА НОЌНО СНИМАЊЕ, овие карактеристики ви овозможуваат постојано да ги одржувате оригиналните фотографии на телефонот. ▲ €_ Отклучување На Отпечатоци @ Целосна Заштитна Q : Нашиот Заштитник На Екранот Поддржува Технологија за Отклучување Отпечатоци. Прецизните димензии на ласерско сечење Обезбедуваат Максимална Заштита за Целата Површина на Екранот на Допир На Google Pixel 7 Pro 5 G. Три Пати Посилни од Обичните Заштитни Филмови. ▲ € ® 100% Обезбедување На Квалитет Q : За секој Производ Што Го Продава Micger, Доколку Наидете На Какви Било Проблеми За време на употребата, Слободно Контактирајте не. Ние Ќе Одговориме во Рок од 12 часа и Ќе Ја Обезбедиме Најдобрата Услуга По Продажбата за вас. Применливи модели : За Google Pixel 7 Pro 5g Заштитник На Екранот 2+2 Пакет Производ Функција : —Поддршка ВО Екранот ОТПЕЧАТОК Од Прст Id Ултра тенок google Pixel 7 Pro 5g филмот не се меша со одговорот на допир и ИДЕНТИФИКАЦИЈАТА На Отпечатокот На Екранот. Напредниот нано лепак и целосната функција за покривање на лепилото му овозможуваат одлична чувствителност на допир. и комуницирајте со ултразвучен сенор Кој Работи Функцијата На Сензорот За Отпечатоци во екранот. - Јасност На Екранот на допир со 99,99% транспарентност, нашиот HD google Pixel 7 pro стаклен заштитен филм ветува оптимално И природно Искуство со гледање. - Отпорен на отпечатоци хидрофобниот олеофобен слој во голема мера ги намалува дамките и отпечатоците од прсти.