JFINITY Нов држач за монтирање на телефони со силен автомобил, за сите мобилни телефони, држач за мобилни телефони за автомобил, мал држач за телефони, компатибилен со ?
  • Неодамнешно

JFINITY Нов држач за монтирање на телефони со силен автомобил, за сите мобилни телефони, држач за мобилни телефони за автомобил, мал држач

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Magnstrong магнетна стабилност - висококвалитетна адсорпција на рубидиум со магнет со многу висока јачина што не паѓа Дури и на карпестите патишта, јачината на магнет ќе го одржи вашиот мобилен уред убав и здрав. Magnesafe Magnet - Структурата на овој додаток го одржува магнет безбеден и компактен и го спречува магнет да протекува. Safe Signal Safe - Метал не се меша во какви било сигнали за Wi Fi или мобилни услуги. Магнетите нема да ги нарушат внатрешните податоци од вашиот телефон. Сосема безбеден за приватноста на тинејџерите и возрасните. ✔Stereo Rotation 360 степени-Ротирачка топка за три-димензионална ротација со повеќе агол што ви овозможува крајна слобода на опсег. Ротацијата го прави многу лесен и удобен за вас како безбеден возач. Perferfeffection Подарок за вашата омилена сакана личност - гледајте како вашето семејство и пријатели со лице се исполнува со радост додека го отвораат пакетот. Носителот на телефонот на магнетниот автомобил Jfinity ќе ги промени своите возења со автомобили засекогаш!.