€6 Пакет L Крлеж За Apple Watch Ултра Заштитник на Екранот 49mm Со Комплет За Алатки За Автоматско Усогласување, 10x Воено-Одделение Отпорен На Удари Против Гребење Лесна Ин?
  • Неодамнешно

€6 Пакет L Крлеж За Apple Watch Ултра Заштитник на Екранот 49mm Со Комплет За Алатки За Автоматско Усогласување, 10x Воено-Одделение Отпорен

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Компатибилен Модел€Специјално дизајниран за Apple Watch ultra 49mm само, не одговара за која било друга големина Ве молиме проверете го вашиот модел и големина На Apple watch пред да го купите. ?●Воено одделение отпорно на кршење q заштитникот на екранот е изработен од технологија на хемиски лак и облога против гребење за зголемена јачина и отпорност на гребење, заштитете Го Ултра екранот На Вашиот Apple watch од прашина, гребнатини, удари и водоотпорен. ?●Лесна Инсталација ● Ова е нов дизајн за алатки за инсталација. Заштитникот на екранот е дизајниран со комплет за инсталација за автоматско усогласување за апликација без напор, лесно можете да го усогласите филмот со калено стакло со Iwatch Ultra совршено без да се грижите за какви било меурчиња. ?●HD Јасен И Чувствителен На Допир Q заштитникот на екранот е направен со висока транспарентна карактеристика која одржува 99,99% чувствителност на одговор и 99,99% оптичка пропустливост на светлина, ефикасно ја подобрува видливоста на екранот. Крајната чувствителност на екранот на допир постигнува 3д чувствителен допир, уживајте во непречено користење искуство. ?●Професионална Поддршка Ве Молиме слободно контактирајте не доколку наидете на какви било проблеми пред или по купувањето. Ќе се потрудиме да ви помогнеме додека не бидете 100% задоволни. ?●Компатибилен Модел€Специјално дизајниран за Apple Watch ultra 49mm само, не одговара за која било друга големина. Ве молиме проверете го вашиот модел и големина На Apple watch пред да го купите. ?●Воено одделение отпорно на кршење q заштитникот на екранот е изработен од технологија на хемиски лак и облога против гребење за зголемена јачина и отпорност на гребење, заштитете Го Ултра екранот На Вашиот Apple watch од прашина, гребнатини, удари и водоотпорен.