Huadea Компатибилен Со Galaxy Watch 5 Бенд И Galaxy Watch 5 Случај 44mm[3+3 Пакет], 3 Пакет Без Празнина Мека Силиконски Спортски Ремен Нараквица &засилувач; 3 Пакет 44mm Црн КОМПЈУТЕР Хар?
  • Неодамнешно

Huadea Компатибилен Со Galaxy Watch 5 Бенд И Galaxy Watch 5 Случај 44mm[3+3 Пакет], 3 Пакет Без Празнина Мека Силиконски Спортски Ремен

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quadea Pc Тврд Заштитен Случај Компатибилен Само со samsung galaxy watch 5 случај 44mm ве Молиме проверете го вашиот модел на часовник пред да го купите. €Мода и Удобно●samsung watch 5 бендовите се изработени од врвен силикон погоден за кожата со уникатен дизајн на линија, мек и дише, едноставен и елегантен, ви носат удобно искуство при носење. ●Куќиште За Тврда Заштита На КОМПЈУТЕРОТ ● куќиштето samsung watch 5 е изработено од тврд компјутерски материјал за да обезбеди максимална заштита на вашиот часовник од оштетување и случајни судири и можете да го наполните вашиот паметен часовник без да го отстраните куќиштето. ●Прилагодлива Големина И Едноставна Инсталација● лентите за часовници галакси 5 се вклопуваат зглобови 5,5"-8,7" (140мм-220мм), погодни за мажи и жени. Користејќи го издржливиот приклучок за игла за брзо ослободување, можете брзо да го отстраните и инсталирате ременот без алатки. €Замена Бенд И Комбинација Случај € 3 Пакет Силиконски Часовник Бенд + 3 Пакет Црна Заштитник Случај. (Без вклучен часовник) било какви проблеми во врска со нашите производи, ве молиме не двоумете се да не контактирате преку влезот "Контакт Продавачот" на . Quadea Pc Тврд Заштитен Случај Компатибилен Само со samsung galaxy watch 5 случај 44mm. ве Молиме проверете го вашиот модел на часовник пред да го купите. €Мода и Удобно●samsung watch 5 бендовите се изработени од врвен силикон погоден за кожата со уникатен дизајн на линија, мек и дише, едноставен и елегантен, ви носат удобно искуство при носење. ●Куќиште За Тврда Заштита На КОМПЈУТЕРОТ ● куќиштето samsung watch 5 е изработено од тврд компјутерски материјал за да обезбеди максимална заштита на вашиот часовник од оштетување и случајни судири и можете да го наполните вашиот паметен часовник без да го отстраните куќиштето.