Компатибилен за Apple Watch Band 40mm 38mm со заштитна кутија, мажи кристално чиста спортска заштитна отпорна шок-отпорен случај со премиум меки ленти за прилагодување на лен?
  • Неодамнешно

Компатибилен за Apple Watch Band 40mm 38mm со заштитна кутија, мажи кристално чиста спортска заштитна отпорна шок-отпорен случај

DEN 158.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Компатибилните модели вклучуваат : Серија 6/5/4/4/2 Тоа нема да биде компатибилно со големината на Apple Watch 42mm/44mm. Ве молиме внимателно проверете го моделот и големината на вашиот часовник пред да нарачате. ? 【Целосна заштита од 360 степени на уникатно тело и направена од траен TPU со браник, изграден заедно, обезбедувајќи дневна заштита од испакнатини и гребнатини. Ве молиме kindубезно Забележете дека не е вклучен заштитник на екранот. ? , отпорен на пот и пријателски расположен на кожата. ? Sport Sport Style】 Овој мек, дишечки и лесен, новиот спортски стил i Watch бенд за мажи, жени спорт и дневна вежба за вежбање или друга активност на отворено. Тоа е лесна и мода што одговара за многу прилики во вашиот живот. ? Компатибилните модели вклучуваат : Серија 6/5/4/4/2. Тоа нема да биде компатибилно со големината на Apple Watch 42mm/44mm. Ве молиме внимателно проверете го моделот и големината на вашиот часовник пред да нарачате.