Келолин [3 Пакет] Заштитник На Екранот За Motorola Moto G Брз, Лесен За Инсталирање, HD Анти-Гребење Анти-Отпечаток Од Прст Без Меур Калено Стакло Заштитник На Екранот, Компа?
  • Неодамнешно

Келолин [3 Пакет] Заштитник На Екранот За Motorola Moto G Брз, Лесен За Инсталирање, HD Анти-Гребење Анти-Отпечаток Од Прст

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+ Моторола Мото Г Брз Заштитник На Екранот Од Калено Стакло● : прецизниот заштитник НА екранот НА келолин со ласерско сечење е специјално дизајниран За Моторола Мото Г Брзо Заштитник на екранот СО цврстина ОД 9 ЧАСА може да го заштити ЕКРАНОТ HD Анти-Гребење Анти-Отпечаток од Прст. ●Ултра Јасна понуда на издржлива заштита На Вашиот Моторола Мото Г Брзо . +Дамки И Отпорни На Отпечатоци, хидрофобната олеофобна обвивка во голема мера ги намалува дамките и отпечатоците од прсти. Го одржувате екранот чист со едноставно бришење. Чекор за инсталирање : ЧЕКОР 1-ве Молиме исчистете го екранот со Марамчиња 1 (влажниот), а потоа Марамчињата 2( сувиот).Ако има прашина на екранот, апсорберот За прашина се користи за чистење на прашината НА екранот ЧЕКОР 2-Внимателно излупете ја подлогата на заштитникот НА екранот ЧЕКОР 3 - Поставете Го и нанесете го филмот на екранот.